Menulinje

Menulinjen indeholder alle kommandoer som er tilgængelige i KWord. Den er opdelt i ti genereller kategorier.



Fil-menu

Ved at klikke på Fil-menuen, kan du starte nye dokumenter, indlæse tidligere redigerede dokumenter, udskrive dokumenter, lukke det nuværende dokument (så du kan indlæse et andet dokument), eller afslutte KWord helt og holdent.

Fil->Ny (Ctrl+N)

Lader dig åbne en ny fil til redigering. For trinvise instruktioner se Påbegynd et nyt dokument.

At skrive Ctrl+N eller klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Fil->Åbn... (Ctrl+O)

For at åbne tidligere oprettede KWord-filer. For trinvise instruktioner se Hent et gemt dokument.

At skrive Ctrl+O eller klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Fil->Åbn nylige

For at åbne de nyligst redigerede filer. Når du har klikket på dette punkt, vises en liste med de nyligst redigerede filerne. Vælg filen som du vil have, så åbner KWord den.

Fil->Gem (Ctrl+S)

Gemmer den nuværende fil på disken. Hvis du ikke har gemt filen endnu, bliver du bedt om et filnavn. For mere information, se Gem et dokument.

At skrive Ctrl+S eller klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Fil->Gem som...

Lader dig gemme filen under et andet navn eller i et andet format. For mere information, se Gem et dokument.

Fil->Genindlæs...

Genindlæse nuværende fil fra disken, og fjerner alle ændringer i dokumentet siden det sidst blev gemt.

Fil->Importér...

Indlæser en fil fra et andet program. KWord forsøger afkode så meget af filen som det kan. For mange filer går en del information tabt. For mere information om muligheder for at importere filer fra andre programmer, se afsnittet filter i slutningen af dette dokument.

Fil->Eksportér...

Gemmer en fil med formatet for et andet program. KWord forsøger at gemme så meget af filen som det kan. For mange filer går en del information tabt. For mere information om muligheder for at eksportere filer til andre programmer, se afsnittet filter i slutningen af dette dokument.

Fil->Opret skabelon fra dokument...

Lader dig gemme filen som en skabelon, for at bruge den som startpunkt for fremtidige dokumenter. For mere information, se Opret en ny skabelon.

Fil->Statistik

Åbner et vindue som tæller sætninger, ord, tegn og stavelser i dokumentet.

Antal sætninger er ikke altid helt rigtigt, eftersom KWord skal gætte om et punktum virkelig afslutter en sætning eller ej. Antallet af stavels er estimeret, eftersom KWord antager at teksten er skrevet på engelsk.

Flesch læseforståelsesindeks: er et tal mellem 0 og 100 som angiver hvor læsbar en tekst er. Jo højere tal, desto lettere kan teksten læses. Tekster med et indeks på 70-80 skulle have rigtig god læsbarhed.

Flesch-formlen bruger antal ord pr sætning og antal stavelser pr ord. Den antager at brug af korte ord og korte sætninger øger læsbarheden for en tekst. Den siger ingenting om grammatik eller betydning. Eftersom både antal sætninger og antal stavelser er estimeret, er resultatet ikke helt entydigt. Teksten bør være mindst 200 ord lang. Hvis den ikke er det angives indekset som approksimeret.

Flesch-indekset er kun defineret for engelsk tekst, men den grundlæggende idé bør også virke for mange andre sprog.

Klik på knappen O.k. for at lukke vinduet.

Fil->Udskriv... (Ctrl+P)

Udskriv ud filen. For en oversigt over udskriftsvalg se Udskriv et dokument.

At skrive Ctrl+P eller klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Fil->Forhåndsvis udskrift...

Udskriv filen, men send udskriften til Postscript-fremviseren, til bekræftelse inden den sendes til printeren. Funktionen af Postscript-fremviseren varierer afhængig af hvilket program du bruger. Kig i hjælpefilerne for programmet for yderligere hjælp.

At klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Fil->Dokumentinformation

Åbner et vindue som lader dig indtaste information som hører sammen med dokumentet (såsom forfatterens navn, adresse, telefonnummer, sammendrag osv.). Denne informationen gemmes med dokumentet for senere klassifikation.

For mere information, se Dokumentinformation.

Fil->Sende e-mail

Starter e-mail-klienten så du kan sende den nuværende fil som et bilag. Filen skal have været gemt en gang inden dette punkt kan vælges.

Fil->Luk (Ctrl+W)

Lukker filen som du arbejder på for øjeblikket. Hvis du ikke har gemt de seneste ændringer, bliver du spurgt.

At skrive Ctrl+W er det samme som at bruge menulinjen.

Fil->Afslut (Ctrl+Q)

Afslutter KWord.

At skrive Ctrl+Q er det samme som at bruge menulinjen.

Redigeringsmenuen

Ved at klikke på menuen Redigér kan du klippe, kopiere eller indsætte tekst, fortryde eller annullere fortryd af redigering, og udføre søgning og teksterstatning.

Redigér->Fortryd (Ctrl+Z)

Fortryder den seneste handlingen du udførte. Ikke alle handlinger kan fortrydes. Hvis du ikke kan fortryde den seneste handlingen, vises punktet Fortryd med gråt og er ikke tilgængeligt. For en mere fuldstændig beskrivelse af fortryd/annullér fortryd, klik her.

At skrive Ctrl+Z eller klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Redigér->Annullér fortryd (Ctrl+Shift+Z)

Annullér fortryd den seneste fortrudte handling. Hvis du ikke kan gøre om, vises denne ikon med gråt i værktøjslinjen. For en mere fuldstændig beskrivelse af fortryd/annullér fortryd, klik her.

At skrive Ctrl+Shift+Z eller klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Redigér->Klip (Ctrl+X)

Fjerner den markerede teksten fra dokumentet og placerer en kopi på klippebordet. For mere fuldstændige anvisninger om at klippe og indsætte, og en fuldstændig beskrivelse af klippebordet, klik her.

At skrive Ctrl+X eller klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Redigér->Kopiér (Ctrl+C)

Placerer en kopi af den markerede tekst på klippebordet, uden at ændre teksten i dokumentet. For mere fuldstændige anvisninger om at klippe og indsætte, og en fuldstændig beskrivelse af klippebordet, klik her.

At skrive Ctrl+C eller klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Redigér->Indsæt (Ctrl+V)

Indsætter en kopi af klippebordet ved markørens nuværende plads. Hvis der findes markeret tekst, erstatter KWord al markeret tekst med indholdet af klippebordet. Klippebordet ændres ikke. For mere fuldstændige anvisninger om at klippe og indsætte, og en fuldstændig beskrivelse af klippebordet, klik her.

At skrive Ctrl+V eller klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Redigér->Markér alt (Ctrl+A)

Markerer al tekst i det nuværende skelet med det samme.

At skrive Ctrl+A er det samme som at bruge menulinjen.

Redigér->Markér alle rammer

Markerer med det samme alle rammer i det nuværende dokument.

Redigér->Find... (Ctrl+F)

Lader dig søge efter en følge af tegn. Søgefunktionerne i KWord dækkes mere detaljeret under Søg efter tekst.

At skrive Ctrl+F eller klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Redigér->Søg igen (F3)

Gentag seneste søgning startende fra begyndelsen af markørens nuværende position. Søgefunktionerne i KWord dækkes mere detaljeret under Søg efter tekst.

At skrive F3 er det samme som at bruge menulinjen.

Redigér->Søg foregående (Shift+F3)

Gentag seneste søgning fra begyndelsen af markørens nuværende position, og gå baglæns. Søgefunktionerne i KWord dækkes mere detaljeret under Søg efter tekst.

At skrive Shift+F3 er det samme som at bruge menulinjen.

Redigér->Erstat... (Ctrl+R)

Lader dig erstatte en følge af tegn med andre. Søge- og erstatningsfunktionen i KWord dækkes mere detaljeret under Erstat tekst.

At skrive Ctrl+R er det samme som at bruge menulinjen.

Redigér->Slet side

Sletter nuværende side.

Menuen Vis

Vis->Ny visning

Dette laver en ny visning af dokumentet. For mere information om visninger, se afsnittet som hedder Brug flere visninger.

Vis->Luk alle visninger

Dette lukker alle visninger inklusive den nuværende, og afslutter også KWord. For mere information om visninger, se afsnittet som hedder Brug flere visninger.

Vis->Opdelt visning

Dette opdeler den nuværende visning. Delningens orientering afgøres af Opdelerens orientering. For mere information om visninger, se afsnittet som hedder Brug flere visninger.

Vis->Fjern visning

Dette lukker den nuværende visning. For mere information om visninger, se afsnittet som hedder Brug flere visninger.

Vis->Opdelerens orientering

Dette afgør om delte visninger orienteres vandret eller lodret. Klik på dette punkt, så vises en undermenu med to valgmuligheder: Lodret og Vandret. For mere information om visninger, se afsnittet som hedder Brug flere visninger.

Vis->Visningstilstand

Når dette er valgt, så vises en undermenu med tre muligheder:

Sidetilstand: KWord viser dig hvordan siden ser ud ved udskrift (hvad du ser er hvad du får). Dette er standardvisningen for at redigere dit dokument.
Forhåndsvisningstilstand: Dette ændrer KWord fra kun at vise en side, til at vise flere sider passende for at evaluere dokumentets tekstflydning og formatering. Antal sider som vises i forhåndsvisningstilstand kan justeres.
Teksttilstand: Når dette er valgt, så viser KWord kun teksten i dokumentet.
Vis->Formateringstegn

At klikke på dette punkt ændrer visning af formateringstegn. Når dette vælges vises tegn som ikke udskrives (mellemrum, returtegn og tabulatorer). Vælges dette igen lukkes der for visningen af sådanne tegn.

Hvilke formateringstegn som vises kan indstilles Kwords indstillingsdialog.

Vis->Rammekanter

At klikke på dette ændrer visning af kanter for rammer. Normalt tegner KWord en grå linje rundt om hver ramme, så du kan se rammens kanter. Hvis du ønsker at dette skal slås fra, kan du vælge dette punkt. Vælges dette igen vises kanterne igen.

Vis->Vis/Skjul dokumentstruktur

At klikke på dette ændrer visningen af vinduet for dokumentstruktur. For mere information, se afsnittet som hedder Dokumentstruktur.

Vis->Vis/Skjul linealer

Vælges alternativet slås visning af linealer fra. Vælges det igen vises linealerne igen. En mærke foran menupunktet viser den nuværende tilstand for punktet. Mere information om linealer kan findes i Brug af linealer.

Vis->Forstør

At vælge dette lader dig øge eller mindske forstørrelsen af siden. At vælge en forstørrelsesværdi større end 100 procent, gør at tekst og billeder ser større ud. At vælge en mindre end 100 procent, gør at tekst og billeder ser mindre ud.

Vigtigt

Værdien påvirker ikke den endelige udskrift af tekst eller billeder. Dette er der for at hjælpe dig med redigere og lave layout for dokumenter.

Indsæt-menuen

Indsæt->Specialtegn... (Alt+Shift+C)

Åbner en dialog som lader dig vælge tegn som ikke findes på tastaturet.

At skrive Alt+Shift+C er det samme som at bruge menulinjen.

Indsæt->Sideskift (Ctrl+Return)

Dette indskriver et specialtegn som tvinger tekst til næste forbundne tekstram (sidelayoutskabeloner) eller næste side (tekstorienterede skabeloner). Mere information kan findes under Sidebrud som er i afsnittet Arbejde med rammer.

At skrive Ctrl+Return er det samme som at bruge menulinjen.

Indsæt->Side...

Dette indsætter en ny side ved markørens position.

Indsæt->Fodnote/Slutnote...

Dette indsætter en fodnote eller slutnote på markørens nuværende position. Mere detaljeret information kan findes i afsnittet Fodnoter og slutnoter.

Indsæt->Indholdsfortegnelse

Dette indsætter en indholdsfortegnelse på markørens nuværende position. Mere detaljeret information kan findes i afsnittet Indholdsfortegnelse.

Indsæt->Variabel

Ved at vælge dette kan du indsætte sidenummer, dato, tid, forfatterinformation osv. Du finder specifik information om sidenummer her. Mere information om dato og tid finder du i Indsæt dato og tid. Mere information om øvrige variabler findes i Dokumentvariabler.

Indsæt->Udtryk

Ved at vælge dette alternativet kan du indsætte almindelige sætninger. Sætningerne er organiserede i kategorier. For information om hvordan man bruger og tilføjer udtryk se afsnittet som hedder Udtryk.

Indsæt->Link...

Lader dig forbinde tekst til en ekstern netside, e-mail-adresse eller fil. For mere information kig i afsnittet som hedder Dokumentlink.

Indsæt->Kommentar...

Lader dig tilføje kommentarer til markeret tekst. For mere information kig i afsnittet som hedder Dokumentkommentarer.

Indsæt->Fil...

Lader dig tilføje en anden KWord-fil i dokumentet. For mere information kig i afsnittet som hedder Indsætte filer.

Indsæt->Bogmærke...

Lader dig markere en plads i dokumentet for let adgang. For mere information kig i afsnittet som hedder Dokumentbogmærken.

Indsæt->Tekstramme (F10)

Opretter en ny tekstramme. Efter at have valgt dette ændres markøren til et krydshår. Vælg stedet for et hjørne af den nye tekstramme. Klik med venstre museknap og hold knappen nede. Træk musen, til du har tekstrammen som du vil have den. Når du har den rigtige formen og størrelsen, slip museknappen. KWord viser nu en dialog, med punkter til at forbinde denne tekstramme til andre rammer i dokumentet. For mere information om dette emne, se Arbejde med rammer.

At skrive F10 eller klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Indsætte->Billede... (Shift+F5)

Dette lader dig oprette en ny ramme, og automatisk indsætte et billede fra en fil i den nye ramme. Efter at have valgt dette menupunkt eller knappen i værktøjslinjen, vises en dialog, så du kan vælge billedfilen i systemet. (For hjælp med denne dialog, se Indsæt grafik.) Når du har valgt filen som du vil have, klik så på knappen O.k. KWord lukker dialogen, og markøren ændres til et krydshår. Placér markøren på siden hvor du vil have et hjørne af billedet. Klik og hold venstre museknap nede, og træk derefter med musen. Dette laver en kant som repræsenterer den endelige størrelsen af billedet i dokumentet. Når du er tilfreds med størrelsen af billedet, så slip museknappen og billedet indsættes i din nye ramme.

At skrive Shift+F5 eller klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Indsæt->Formel

Indsæt en formel i dokumentet. Mere information om formler i KWord findes her.

At skrive F4 eller klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Indsæt->Tabel...

Dette lader dig oprette en tabel på markørens nuværende plads. For mere information, se afsnittet som hedder Arbejde med tabeller.

At skrive F5 eller klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Indsæt->Objektramme

Opretter en ny ramme, og åbner en dialog som angiver alle forskellige KOffice-programmer. Dette lader dig indsætte hvilke som helst data i KWord-dokumentet.

At klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Indsæt->Skan billede...

Lader dig få adgang til en skanner for at indsætte billeder i dokumentet. For mere information kigge i afsnittet som hedder Brug et billede fra en skanner.

Formatér-menuen

Formatér->Standardformat

Ændrer automatisk al formatering tilbage til normalværdier for markeret tekst.

Standardformatet kan angives med valgmulighederne under Dokumentindstillinger.

Formatér->Skrifttype... (Alt+Ctrl+F)

Lader dig ændre formateringen for den markerede tekst. For mere information, gå til Formatering af tegn.

At skrive Alt+Ctrl+F er det samme som at bruge menulinjen.

Formatér->Paragraf... (Alt+Ctrl+P)

For at ændre indrykning, mellemrum mellem paragraffer, tekstflydning, tabulatorer, nummerering og kanter. For mere information, gå til Formatering af paragraffer.

At skrive Alt+Ctrl+P er det samme som at bruge menulinjen.

Formatér->Fodnote...

Lader dig ændre udseende på fodnoter. For mere information se Fodnoter.

Formatér->Formel

Lader dig formatere den markerede formel. For mere information gå til Formler.

Formatér->Stil

Lader dig vælge en stil for den markerede tekst. Når dette vælges vises en undermenu med alle tilgængelige paragrafstiler. Vælg den rigtige stil, så ændres paragraffens stil.

For mere information gå til Tekststiler.

Formatér->Stilhåndtering... (Alt+Ctrl+S)

Åbner en dialog for at lade dig formatere, tilføje og fjerne stiler. For mere information gå til Stil.

At skrive Alt+Ctrl+S er det samme som at bruge menulinjen.

Formatér->Importér stil...

Lader dig importere en stil. For mere information gå til Tekststiler.

Formatér->Opret stil fra markering...

Bruger teksten som er markeret for øjeblikket til at oprette en ny stil.

For mere information gå til Tekststiler.

Formatér->Sidelayout...

Brug dette for at ændre egenskaber for siden som skal udskrives, inklusive størrelse, sidehoved og sidefod. For mere information, gå til Formatering af siden.

Format->Aktivér/Deaktivér sidehoved i dokument

At klikke på dette ændrer visningen af sidehovedet. Vælges dette igen slås visning af sidehoved fra. Et kryds ud for menupunktet viser den nuværende tilstand for punktet. Mere information om sidehoved og sidefod kan findes i Sidehoved og sidefod.

Format->Aktivér/Deaktivér sidefod i dokument

At klikke på dette ændrer visning af sidefod. Vælges dette igen slås visning af sidefod fra. Et kryds ud for menupunktet viser det nuværende tilstand for punktet. Mere information om sidehoved og sidefod kan findes i Sidehoved og sidefod.

Ramme-menuen

Rammer->Egenskaber for ramme/rammesæt...

Lader dig indstille grundlæggende formateringsvalg for rammesættet. Mere information om dette emne findes i Angiv egenskaber for rammer.

Rammer->Fjern ramme

Dette lader dig fjerne hele rammen, og al tekst og alle objekter som findes i rammen.

Rammer->Høj ramme (Ctrl+Shift+R)

Dette lader dig gøre rammen et niveau højere. For mere information se afsnittet som hedder Hæv og sænk rammer.

At skrive Ctrl+Shift+R er det samme som at bruge menulinjen.

Rammer->Sænk ram (Ctrl+Shift+L)

Dette lader dig sænke rammen et niveau. For mere information se afsnittet som hedder Hæv og sænk rammer.

At skrive Ctrl+Shift+L er det samme som at bruge menulinjen.

Rammer->Placér øverst

Dette lader dig placere den nuværende ramme over alle overlappende rammer. For mere information se afsnittet som hedder Hæv og sænk rammer.

Rammer->Placér underst

Dette sænker den nuværende rammen under alle overlappande rammer. For mere information se afsnittet som hedder Hæv og sænk rammer.

Rammer->Opret linket kopi

Opretter en duplikeret ramme. Indholdet i den nye ramme opdateres automatisk for at svare til indholdet i den gamle ramme. Når du fortsætter med at redigere dokumentet, resulterer ændringer i en af disse rammer i samme ændringer i den anden ramme.

Rammer->Konvertér til tekstfelt

Markeret tekst fjernes fra den nuværende ramme. En ny ramme laves for at kunne indsætte den markerede tekst, og den nye tekstramme indsættes i det nuværende dokument. Dette er en nem måde at fjerne et tekstafsnit og placere det i sit eget tekstfelt.

Rammer->Rammestiler...

Lader dig redigere rammestiler. For mere information se afsnittet som hedder Brug rammestiler.

Rammer->Opret en rammestil ud fra en ramme...

Opretter en ny rammestil baseret på rammen som for øjeblikket er markeret. For mere information se afsnittet som hedder Brug rammestiler.

Rammer->Rammestil

Lader dig formatere markerede rammer med en fordefineret rammestil. For mere information se afsnittet som hedder Brug af rammestiler.

Rammer->Baggrundsfarve for ramme...

Dette lader dig ændre baggrundsfarven for den nuværende ramme.

Rammer->Indstil rammekanter

Dette lader dig ændre kanten som omgiver den nuværende ramme. Når det vælges, vises en undermenu med alle tilgængelige kantstiler. Vælg den rigtige stilen så ændres kanterne med det samme.

Tabel-menuen

Tabel->Egenskaber

Lader dig ændre antal rækker og søjler i en tabel. For mere om tabeller, klik her.

Tabel->Række->Indsæt række...

Lader dig indsætte en række i en tabel. For mere om tabeller, klik her.

At klik på er det samme som at bruge menulinjen.

Tabel->Række->Slet markerede rækker...

Sletter en række fra en tabel. For mere om tabeller, klik her.

At klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Tabel->Søjle->Indsæt søjle...

Lader dig indsætte en søjle i en tabel. For mere om tabeller, klik her.

At klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Tabel->Søjle->Slet markerede søjler...

Fjerner en søjle fra en tabel. For mere om tabeller, klik her.

At klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Tabel->Søjle->Ændr størrelse på søjle...

Ændrer bredden på den nuværende søjle. For mere om at ændre søjlebredder, klik her.

Tabel->Celle->Foren celler

Dette forvandler to (eller flere) forskellige celler til en enkelt celle. For mere om tabeller, klik her.

Tabel->Celle->Opdel celle...

Dette opdeler en celle i flere mindre celler. For mere om tabeller, klik her.

Tabel->Celle->Beskyt celler

Dette forhindrer ændringer af data i de markerede celler. For mere om tabeller, klik her.

Tabel->Afgruppér tabel

Konverterer en tabel til et gitter med individuelle rammer. Disse individuelle rammer er ikke forbundne og kan flyttes rundt på siden uafhængig af hinanden. For mere om tabeller, klik her.

Tabel->Slet tabel

Sletter tabellen som markøren befinder sig i. Du kan finde mere om tabeller i afsnittet som hedder Tabeller.

Tabel->Tabelstiler...

Lader dig redigere tabelstiler. Du kan finde mere om tabeller i afsnittet som hedder Brug tabelstiler.

Tabel->Tabelstil

Lader dig formatere tabellen som for øjeblikket er markeret med en forformateret skabelon. Du kan finde mere om tabeller i afsnittet som hedder Brug tabelstiler.

Tabel->Konvertér tabel til tekst

Konverterer data som for øjeblikket er i den markerede tabel til almindelig tekst.

Værktøjsmenu

Værktøjer->Stavekontrol->Autostavekontrol

Aktiverer eller deaktiverer automatisk stavekontrol i dokumentet.

Værktøjer->Stavekontrol->Stavning...

Udfører en stavekontrol i dokumentet.

At klikke på er det samme som at bruge menulinjen.

Værktøjer->Automatisk korrigering->Aktivér/Deaktivér automatisk korrigering

Vælger automatisk korrigering eller ej. For mere information se afsnittet som hedder Automatisk korrigering.

Værktøjer->Automatisk korrigering->Anvend automatisk korrigering

KWord lader dig formatere dokumentet ifølge særlige regler. For mere information se Anvens automatisk korrektion manuelt.

Værktøjer->Ændr versaltype...

Lader dig angive versaltypen for markeret tekst. For mere information se Ændr versaltype.

Værktøjer->Sortér tekst...

Ordner markerede paragraffer i alfabetisk rækkefølge. Du får mulighed for at sortere i stigende eller aftagende rækkefølge.

Værktøjer->Redigér personlige udtryk...

Dette er til for at tilføje og redigere udtryk. For information om hvordan man anvender og tilføjer udtryk se afsnittet som hedder Udtryk.

Værktøjer->Tilføj udtryk

Opretter et nyt personligt udtryk med den markerede tekst. For mere information om personlige udtryk se afsnittet som hedder Udtryk.

Værktøjer->Egne variabler...

Dette er til for at tilføje og redigere egne dokumentvariabler. For information om hvordan man bruger og tilføjer variabler se afsnittet som hedder Dokumentvariabler.

Værktøjer->Vælg bogmærke...

Gå til, omdøb på eller slet bogmærker. For mere information se afsnittet som hedder Dokumentbogmærker.

Værktøjer->Indstil sammenfletning af breve...

Begynde en sammenfletning af breve.

Opsætningsmenuen

Opsætning->Værktøjslinjer

Lader dig skjule eller vise værktøjslinjer individuelt. For mere information se afsnittet som hedder Skjule, ændre og flytte værktøjslinjer.

Opsætning->Markør for skriv hvorsomhelst

Ændrer markøren mellem to distinkte opførsler.

Når Skriv hvorsomhelst markøren ikke er valgt, og du klikker på et område i dokumentet som for øjeblikket ikke har nogen tekst eller blanke tegn, flytter KWord markøren til slutningen på foregående tekstlinje som findes. Det forhindrer at blanke tegn tilføjes hvor de ikke behøves.

Når Skriv hvorsomhelst markøren er valgt, indsætter KWord blanke tegn for at gøre det muligt at begynde at skrive nøjagtigt på dette sted.

Opsætning->Indstil automatisk korrigering...

Lader dig ændre tilvalg for automatisk korrigering. For mere om automatisk korrigering, klik her.

Opsætning->Indstil komplettering...

Lader dig ændre tilvalget for automatisk komplettering. For mere om dette, se afsnittet Automatisk komplettering.

Opsætning->Indstil genveje...

Lader dig ændre genvejstasterne. For mere information, klikkes her.

Opsætning->Indstil værktøjslinjer...

Lader dig ændre værktøjslinjer. For mere information, klikkes her.

Opsætning->Indstil KWord...

Lader dig ændre diverse tilvalg i KWord. For mere information, klikkes her.

Hjælpemenu

Hjælp->KWord-håndbogen (F1)

Starter KDE's Hjælpesystem startende med hjælpesiderne for KWord (dette dokument).

Hjælp->Hvad er dette? (Shift+F1)

Ændrer musemarkøren til en kombination af en pil og et spørgsmålstegn. Klik på punkter indenfor KWord vil åbne et hjælpevindue (hvis der findes et for dette punkt) der forklarer punktets funktion.

Hjælp->Rapportér problem...

Åbner problemrapport dialogen hvor du kan rapportere en fejl eller bede om en “ønskeseddel” egenskab.

Hjælp->Om KWord

Dette vil vise version og forfatterinformation.

Hjælp->Om KDE

Dette viser KDE versionen og anden basal information.